Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 0.5 stiklinės cukraus
- 3 vienetai mangų
- šiek tiek vanilės (esencija)
- 1 stiklinė vandens
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- 1/4 stiklinės romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vandenį supilti cukrų, cinamoną ir virti sirupą 20-30 min.
Mangą supjaustyti griežinėliais, sudėti į sirupą ir pavirti 5-10 min. Virimo pabaigoje įpilti šlakelį vanilės esencijos.
Mangus ištraukti iš sirupo ir atvėsinti.
Suplakti grietinėlę ir sumaišyti ją su romu.
Mangus sudėti į desertines lėkštutes ir papuošti grietinėle su romu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 0.5 stiklinės cukraus
- 3 vienetai mangų
- šiek tiek vanilės (esencija)
- 1 stiklinė vandens
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- 1/4 stiklinės romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vandenį supilti cukrų, cinamoną ir virti sirupą 20-30 min.
Mangą supjaustyti griežinėliais, sudėti į sirupą ir pavirti 5-10 min. Virimo pabaigoje įpilti šlakelį vanilės esencijos.
Mangus ištraukti iš sirupo ir atvėsinti.
Suplakti grietinėlę ir sumaišyti ją su romu.
Mangus sudėti į desertines lėkštutes ir papuošti grietinėle su romu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą