Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 500 gramų kalakutienos šlaunelėmis (ketvirčio storoji dalis)
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek makaronų (spageti)
  • 500 mililitrų voveraičių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 mililitrų grietinės
  • šiek tiek čili pipirų (pipiriukas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakuto mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome nedideliais gabaliukais ar juostelėmis.
    Mėsos gabaliukus apmaišome su mėgstamais prieskoniais bei smulkintu česnaku ir viską dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
    Ant stiprios ugnies apkepiname, o tada primažiname ugnį ir sudedame voveraites (naudojau marinuotas tik po tekančiu vandeniu nuplautas, bet skaniau aišku būtu šviežios).
    Toliau sudedame čili ir viską patroškiname, kol suminkštėja mėsytė.
    Pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį sumaišome ir užpilame ant kepančios mėsos, tada dar keletą minučių pakaitiname, iki kol užverda.
    Į verdantį vandenį įdedame druskos, truputį aliejaus ir sudedame spagečius.
    Patiekdami dedame į lėkštę makaronus, o ant jų mėsą su padažu.
    Skanaus.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 500 gramų kalakutienos šlaunelėmis (ketvirčio storoji dalis)
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek makaronų (spageti)
  • 500 mililitrų voveraičių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 mililitrų grietinės
  • šiek tiek čili pipirų (pipiriukas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakuto mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome nedideliais gabaliukais ar juostelėmis.
    Mėsos gabaliukus apmaišome su mėgstamais prieskoniais bei smulkintu česnaku ir viską dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
    Ant stiprios ugnies apkepiname, o tada primažiname ugnį ir sudedame voveraites (naudojau marinuotas tik po tekančiu vandeniu nuplautas, bet skaniau aišku būtu šviežios).
    Toliau sudedame čili ir viską patroškiname, kol suminkštėja mėsytė.
    Pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį sumaišome ir užpilame ant kepančios mėsos, tada dar keletą minučių pakaitiname, iki kol užverda.
    Į verdantį vandenį įdedame druskos, truputį aliejaus ir sudedame spagečius.
    Patiekdami dedame į lėkštę makaronus, o ant jų mėsą su padažu.
    Skanaus.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų