Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų dešros
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvę supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepinti aliejuje.
    Tada prie bulvyčių suberti supjaustytą mėgstamą dešrą, susmulkintus svogūnų laiškus, česnaką ir viską pakepinti apie 2 min.
    Atvėsinti.
    Tada į bulvių masę įmušti kiaušinius, sudėti tarkuotą sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kai viena pusė apkeps, uždengti keptuvę lėkšte, keptuvę apversti, kad iškristų tortilija ir vėl įdėti į keptuvę tortiliją neiškepta puse. Iškepti kitą pusę.

Autorius: Morta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų dešros
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvę supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepinti aliejuje.
    Tada prie bulvyčių suberti supjaustytą mėgstamą dešrą, susmulkintus svogūnų laiškus, česnaką ir viską pakepinti apie 2 min.
    Atvėsinti.
    Tada į bulvių masę įmušti kiaušinius, sudėti tarkuotą sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kai viena pusė apkeps, uždengti keptuvę lėkšte, keptuvę apversti, kad iškristų tortilija ir vėl įdėti į keptuvę tortiliją neiškepta puse. Iškepti kitą pusę.

Autorius: Morta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų