Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 gramų dešros
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvę supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepinti aliejuje.
Tada prie bulvyčių suberti supjaustytą mėgstamą dešrą, susmulkintus svogūnų laiškus, česnaką ir viską pakepinti apie 2 min.
Atvėsinti.
Tada į bulvių masę įmušti kiaušinius, sudėti tarkuotą sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kai viena pusė apkeps, uždengti keptuvę lėkšte, keptuvę apversti, kad iškristų tortilija ir vėl įdėti į keptuvę tortiliją neiškepta puse. Iškepti kitą pusę.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 gramų dešros
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvę supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepinti aliejuje.
Tada prie bulvyčių suberti supjaustytą mėgstamą dešrą, susmulkintus svogūnų laiškus, česnaką ir viską pakepinti apie 2 min.
Atvėsinti.
Tada į bulvių masę įmušti kiaušinius, sudėti tarkuotą sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilti į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kai viena pusė apkeps, uždengti keptuvę lėkšte, keptuvę apversti, kad iškristų tortilija ir vėl įdėti į keptuvę tortiliją neiškepta puse. Iškepti kitą pusę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą