Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų medaus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 1.5 litro pieno
  • 0.5 litro vandens
  • 7/10 kilogramo varškės (9 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 kilogramo grietinės (30 % riebumo)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mušame kiaušinius į dubenį, tuomet suberiame druską su cukrumi ir gerai išplakame iki putojimo.
    Su vandeniu atskiestą pieną (jei pienas pirktinis tuomet nereikia vandens) supilame į kiaušinius, pilame miltus ir maišome. Miltų dedame tiek, kad masė taptų tokio tirštumo, kaip grietinė.
    Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus ir iš gautos tešlos kepame blynus.
    Pasiruošiame pertepimą. Pertriname varškę su cinamonu, vaniliniu cukrumi bei medumi.
    Grietine ištepame blynus ir tuomet tepame varškės pertepimą. Ant viršaus dedame kitą blyną ir vėl tepame grietine bei varške ir taip kartojame tol, kol gauname norimo aukščio tortą.
    Torto šonus galima aptepti grietine.
    Manau ne vienam šis receptas priminė vaikystę.
    Skanaus!

Autorius: Arūnas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų medaus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 1.5 litro pieno
  • 0.5 litro vandens
  • 7/10 kilogramo varškės (9 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 kilogramo grietinės (30 % riebumo)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mušame kiaušinius į dubenį, tuomet suberiame druską su cukrumi ir gerai išplakame iki putojimo.
    Su vandeniu atskiestą pieną (jei pienas pirktinis tuomet nereikia vandens) supilame į kiaušinius, pilame miltus ir maišome. Miltų dedame tiek, kad masė taptų tokio tirštumo, kaip grietinė.
    Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus ir iš gautos tešlos kepame blynus.
    Pasiruošiame pertepimą. Pertriname varškę su cinamonu, vaniliniu cukrumi bei medumi.
    Grietine ištepame blynus ir tuomet tepame varškės pertepimą. Ant viršaus dedame kitą blyną ir vėl tepame grietine bei varške ir taip kartojame tol, kol gauname norimo aukščio tortą.
    Torto šonus galima aptepti grietine.
    Manau ne vienam šis receptas priminė vaikystę.
    Skanaus!

Autorius: Arūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų