PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos užmaišykite tešlą.
Pakepkite lietinius blynus.
Brokolius suskirstykite žiedynais ir pavirkite 15 min. pasūdytame vandenyje.
Pievagrybius, svogūną bei dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
Apvirtus brokolius nusunkite, sutrinkite ir sumaišykite su grietinėle (dar galite paskaninti prieskoniais).
Į brokolių masę įmaišykite pusę pakepintų pievagrybių, svogūno bei dešros ir šią masę suvyniokite į lietinius blynus.
Suvyniotus blynus dar pakepinti karštame aliejuje ir patiekti su likusiais pakepintais pievagrybiais, svogūnu bei dešra.
Prieš patiekiant viską apibarstykite sūriu.
Skanaus.