• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 ir 3/5 stiklinės pieno
  • 35 gramai pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 50 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
  • šiek tiek sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 500 gramų brokolių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 ir 3/5 stiklinės pieno
  • 35 gramai pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 50 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
  • šiek tiek sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 500 gramų brokolių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos užmaišykite tešlą.
    Pakepkite lietinius blynus.
    Brokolius suskirstykite žiedynais ir pavirkite 15 min. pasūdytame vandenyje.
    Pievagrybius, svogūną bei dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
    Apvirtus brokolius nusunkite, sutrinkite ir sumaišykite su grietinėle (dar galite paskaninti prieskoniais).
    Į brokolių masę įmaišykite pusę pakepintų pievagrybių, svogūno bei dešros ir šią masę suvyniokite į lietinius blynus.
    Suvyniotus blynus dar pakepinti karštame aliejuje ir patiekti su likusiais pakepintais pievagrybiais, svogūnu bei dešra.
    Prieš patiekiant viską apibarstykite sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų