Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 500 gramų lašišų (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h.
    Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 500 gramų lašišų (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h.
    Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų