Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 500 gramų lašišų (filė)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h.
Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 500 gramų lašišų (filė)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h.
Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą