Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 gabalai lašišos filė be odos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • Kepimui:
  • 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
  • Padažui:
  • 1 stiklinė baltojo vyno
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 1 žiupsnelis džiovintų petražolių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 gabalai lašišos filė be odos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • Kepimui:
  • 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
  • Padažui:
  • 1 stiklinė baltojo vyno
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 1 žiupsnelis džiovintų petražolių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.
  3. Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!

Autorius: Kotryna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų