• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų lašišos filė be odos
  • 200 mililitrų kokosų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kario
  • 2 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų lašišos filė be odos
  • 200 mililitrų kokosų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kario
  • 2 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.
  2. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų