REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (maltas)
- 500 gramų kiaulės faršo (drėgnas, bet ne skystas)
- šiek tiek džiūvesėlių (malti, apvoliojimui)
- 0.5 stiklinės majonezo (apvoliojimui)
- 150 gramų pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos (joduota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.
Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).
Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki
180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (maltas)
- 500 gramų kiaulės faršo (drėgnas, bet ne skystas)
- šiek tiek džiūvesėlių (malti, apvoliojimui)
- 0.5 stiklinės majonezo (apvoliojimui)
- 150 gramų pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos (joduota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.
Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).
Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki
180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą