Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų
  • 200 gramų pupelių
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų
  • 200 gramų pupelių
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų