Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų
- 200 gramų pupelių
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų
- 200 gramų pupelių
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą