Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 100 gramų cukraus
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų ir vandens bei druskos užminkykite tešlą.
    Ją plonai iškočiokite.
    Su norima formele pasidaryti apvalius blynelius.
    Įdarui aguonas nuplaukite, nuplikykite karštu vandenius ir išbrinkinkite. Galima pertrinti su trintuve (blenderiu).
    Ant jų uždėkite po šaukštelį aguonų ir pusę šaukštelio cukraus, tada užlenkę kraštus suspauskite.
    Koldūnus virkite truputį pasūdytame vandenyje.
    Išvirusius koldūnus skaniausia valgyti su saldžiu aguonų pienu, kurį mano šeima gamina tik Kūčių dieną.
    Valgomi ir karšti, ir šalti.
    Skanaus!

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 100 gramų cukraus
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų ir vandens bei druskos užminkykite tešlą.
    Ją plonai iškočiokite.
    Su norima formele pasidaryti apvalius blynelius.
    Įdarui aguonas nuplaukite, nuplikykite karštu vandenius ir išbrinkinkite. Galima pertrinti su trintuve (blenderiu).
    Ant jų uždėkite po šaukštelį aguonų ir pusę šaukštelio cukraus, tada užlenkę kraštus suspauskite.
    Koldūnus virkite truputį pasūdytame vandenyje.
    Išvirusius koldūnus skaniausia valgyti su saldžiu aguonų pienu, kurį mano šeima gamina tik Kūčių dieną.
    Valgomi ir karšti, ir šalti.
    Skanaus!

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų