Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
- 1 vienetas citrinų (tarkuota žievelė)
- 15 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 350 gramų jaučio kumpio
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 1 vienetas žaliųjų citrinų (tarkuota žievelė)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (arba kmynai)
- 0.5 stiklinės sulčių (apelsinų)
- 0.5 stiklinės sulčių (citrinų)
- 0.5 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
- 1 vienetas citrinų (tarkuota žievelė)
- 15 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 350 gramų jaučio kumpio
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 1 vienetas žaliųjų citrinų (tarkuota žievelė)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (arba kmynai)
- 0.5 stiklinės sulčių (apelsinų)
- 0.5 stiklinės sulčių (citrinų)
- 0.5 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą