Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aviečių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • šiek tiek kardamono
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 100 gramų ryžių
  • 30 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti. Atvėsinti. Sumaišyti su razinomis, cinamonu, kardamonu ir medumi.
    Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti, įdaryti, sudėti į kepimo indą. Įpilti truputį vandens.
    Uždengti kriaušes folga ir iškepti 180 laipsnių orkaitėje (apie 30 min.)
    Avietes sumalti su cukrumi mikseryje.
    Patiekti kriaušes šiltas, aplietas aviečių padažu.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aviečių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • šiek tiek kardamono
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 100 gramų ryžių
  • 30 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti. Atvėsinti. Sumaišyti su razinomis, cinamonu, kardamonu ir medumi.
    Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti, įdaryti, sudėti į kepimo indą. Įpilti truputį vandens.
    Uždengti kriaušes folga ir iškepti 180 laipsnių orkaitėje (apie 30 min.)
    Avietes sumalti su cukrumi mikseryje.
    Patiekti kriaušes šiltas, aplietas aviečių padažu.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų