Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 0.5 stiklinės vandens
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
- 0.5 stiklinės sultinio (daržovių)
- 400 gramų daržovių (šaldytos, įvairios)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant didelės ugnies.
Įmetame į keptuvę smulkintą česnaką ir pakepiname nuolat maišydami apie 10 sekundžių.
Tada įmetame krevetes ir maišydami kepiname 1-2 minutes.
Apkepus krevetėms įmetame daržoves, supilame austrių padažą, cukrų ir sultinį, pabarstome maltais juodaisiais pipirais (pagal skonį).
Viską maišydami troškiname kol padažas užvirs.
Tuomet į keptuvę lėtai pilame iš anksto paruoštą vandens ir krakmolo mišinį, kita ranka maišome. Vanduo su krakmolu padarys padažą tirštesnį
Palaukiame kol padažas vėl užvirs ir išjungiame ugnį.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 0.5 stiklinės vandens
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
- 0.5 stiklinės sultinio (daržovių)
- 400 gramų daržovių (šaldytos, įvairios)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant didelės ugnies.
Įmetame į keptuvę smulkintą česnaką ir pakepiname nuolat maišydami apie 10 sekundžių.
Tada įmetame krevetes ir maišydami kepiname 1-2 minutes.
Apkepus krevetėms įmetame daržoves, supilame austrių padažą, cukrų ir sultinį, pabarstome maltais juodaisiais pipirais (pagal skonį).
Viską maišydami troškiname kol padažas užvirs.
Tuomet į keptuvę lėtai pilame iš anksto paruoštą vandens ir krakmolo mišinį, kita ranka maišome. Vanduo su krakmolu padarys padažą tirštesnį
Palaukiame kol padažas vėl užvirs ir išjungiame ugnį.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą