REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
  • 0.5 stiklinės sultinio (daržovių)
  • 400 gramų daržovių (šaldytos, įvairios)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant didelės ugnies.
    Įmetame į keptuvę smulkintą česnaką ir pakepiname nuolat maišydami apie 10 sekundžių.
    Tada įmetame krevetes ir maišydami kepiname 1-2 minutes.
    Apkepus krevetėms įmetame daržoves, supilame austrių padažą, cukrų ir sultinį, pabarstome maltais juodaisiais pipirais (pagal skonį).
    Viską maišydami troškiname kol padažas užvirs.
    Tuomet į keptuvę lėtai pilame iš anksto paruoštą vandens ir krakmolo mišinį, kita ranka maišome. Vanduo su krakmolu padarys padažą tirštesnį
    Palaukiame kol padažas vėl užvirs ir išjungiame ugnį.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
  • 0.5 stiklinės sultinio (daržovių)
  • 400 gramų daržovių (šaldytos, įvairios)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant didelės ugnies.
    Įmetame į keptuvę smulkintą česnaką ir pakepiname nuolat maišydami apie 10 sekundžių.
    Tada įmetame krevetes ir maišydami kepiname 1-2 minutes.
    Apkepus krevetėms įmetame daržoves, supilame austrių padažą, cukrų ir sultinį, pabarstome maltais juodaisiais pipirais (pagal skonį).
    Viską maišydami troškiname kol padažas užvirs.
    Tuomet į keptuvę lėtai pilame iš anksto paruoštą vandens ir krakmolo mišinį, kita ranka maišome. Vanduo su krakmolu padarys padažą tirštesnį
    Palaukiame kol padažas vėl užvirs ir išjungiame ugnį.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų