Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų (švieži)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 0.5 vieneto svogūnų (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (švelnus)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 300 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
  • 1 vienetas želatinos (pakelis)
  • 250 gramų sūris (Philadelpia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų. Viską sumaišome. Želatiną ištirpiname 50 g vandens. Dar kartą viską išmaišome. Įdedame šviežių susmulkintų petražolių ir krapų. Gautą masę supilame į žuvies formą. Formą prieš tai ištepame aliejumi. Padedame į šaldytuvą nakčiai. Rytojaus dieną prašome valgyti. Skanaus.

Autorius: RASA

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų (švieži)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 0.5 vieneto svogūnų (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (švelnus)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 300 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
  • 1 vienetas želatinos (pakelis)
  • 250 gramų sūris (Philadelpia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų. Viską sumaišome. Želatiną ištirpiname 50 g vandens. Dar kartą viską išmaišome. Įdedame šviežių susmulkintų petražolių ir krapų. Gautą masę supilame į žuvies formą. Formą prieš tai ištepame aliejumi. Padedame į šaldytuvą nakčiai. Rytojaus dieną prašome valgyti. Skanaus.

Autorius: RASA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų