INGREDIENTAI:
- 600 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas batono (riekė)
- 50 mililitrų pieno
- 300 gramų pieno (su kmynais)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą imušam kaiušinį, padruskinam, dedam pyrago riekutę išmirkytą piene. Išminkome. Iš faršo formuojam blynelius. Į vidų dedame fermentinį sūrį supjaustytą juostelėmis. Formuojame pailgos formos kotletukus ir dedame kepti į orkaitę. Kepame 20 - 25 min. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
- 600 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas batono (riekė)
- 50 mililitrų pieno
- 300 gramų pieno (su kmynais)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą imušam kaiušinį, padruskinam, dedam pyrago riekutę išmirkytą piene. Išminkome. Iš faršo formuojam blynelius. Į vidų dedame fermentinį sūrį supjaustytą juostelėmis. Formuojame pailgos formos kotletukus ir dedame kepti į orkaitę. Kepame 20 - 25 min. Skanaus
Autorius: sandra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI