• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas batono (riekė)
  • 50 mililitrų pieno
  • 300 gramų pieno (su kmynais)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą imušam kaiušinį, padruskinam, dedam pyrago riekutę išmirkytą piene. Išminkome. Iš faršo formuojam blynelius. Į vidų dedame fermentinį sūrį supjaustytą juostelėmis. Formuojame pailgos formos kotletukus ir dedame kepti į orkaitę. Kepame 20 - 25 min. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas batono (riekė)
  • 50 mililitrų pieno
  • 300 gramų pieno (su kmynais)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą imušam kaiušinį, padruskinam, dedam pyrago riekutę išmirkytą piene. Išminkome. Iš faršo formuojam blynelius. Į vidų dedame fermentinį sūrį supjaustytą juostelėmis. Formuojame pailgos formos kotletukus ir dedame kepti į orkaitę. Kepame 20 - 25 min. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų