Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3/5 stiklinės manų kruopų
  • 200 gramų moliūgų
  • 3 riekės batono
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas saldžiosios paprikos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas saliero stiebų
  • 30 gramų sviesto
  • 1 saujelė bazilikų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3/5 stiklinės manų kruopų
  • 200 gramų moliūgų
  • 3 riekės batono
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas saldžiosios paprikos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas saliero stiebų
  • 30 gramų sviesto
  • 1 saujelė bazilikų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš faršo, mirkyto batono, manų, kiaušinio ir prieskonių su druska išminkyti mėsos masę.
  2. Smulkintas daržoves apkepti su druska ir prieskoniais sviete.
  3. Formuoti kotletus su įdaru, apvolioti džiuvėsiuose.
  4. Kepti orkaitėje apie 40 minučių.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų