REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (Ilgavaisiai)
- 0.5 stiklinės cukraus
- 5 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 stiklinės vandens
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
- 0.5 stiklinės obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus bei morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir kartu su česnakais sudėkite į indą.
Ant agurkų bei morkų griežinėlių ir česnakų berkite druską, keletą kartų išmaišykite ir palikite pastovėti, kol paruošite užpilą.
Užpilui pasiruoškite 1,5 l talpos stiklainį, į kurį sudėkite cukrų, obuolių actą, vandenį ir pamaišykite, kol cukrus ištirps.
Paruoštą marinatą perpilkite į patogų indą ir, nuspaudus su ranka, sudėkite pasūdytus agurkų griežinėlius, griežinėliais supjaustytą morką ir česnako skilteles.
Tuomet inde viską paslėkite ir palaikykite keletą valandų.
Patartina laikyti šaltai.
Viską sudėjus į stiklainius šiais konservais galima mėgautis visą sezoną.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (Ilgavaisiai)
- 0.5 stiklinės cukraus
- 5 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 stiklinės vandens
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
- 0.5 stiklinės obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus bei morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir kartu su česnakais sudėkite į indą.
Ant agurkų bei morkų griežinėlių ir česnakų berkite druską, keletą kartų išmaišykite ir palikite pastovėti, kol paruošite užpilą.
Užpilui pasiruoškite 1,5 l talpos stiklainį, į kurį sudėkite cukrų, obuolių actą, vandenį ir pamaišykite, kol cukrus ištirps.
Paruoštą marinatą perpilkite į patogų indą ir, nuspaudus su ranka, sudėkite pasūdytus agurkų griežinėlius, griežinėliais supjaustytą morką ir česnako skilteles.
Tuomet inde viską paslėkite ir palaikykite keletą valandų.
Patartina laikyti šaltai.
Viską sudėjus į stiklainius šiais konservais galima mėgautis visą sezoną.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą