INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų jautienos faršo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai reikės:
100 g kvietinių miltų
30 g vandens
Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.
Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.
Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.
Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.
Autorius: Neda
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų jautienos faršo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai reikės:
100 g kvietinių miltų
30 g vandens
Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.
Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.
Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.
Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.
Autorius: Neda
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI