• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai reikės:
    100 g kvietinių miltų
    30 g vandens

    Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.

    Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.

    Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.

    Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.

Autorius: Neda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai reikės:
    100 g kvietinių miltų
    30 g vandens

    Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.

    Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.

    Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.

    Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.

Autorius: Neda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų