Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 50 gramų degtinės
- 1/4 stiklinės vandens
- šiek tiek ledukų
- 15 gramų likerio („Grand Marnier“)
- 28 gramai arbatos (matė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilti verdančiu vandeniu arbatžoles ir uždengus palikti, kad gerai pripliktų.
Nukošti matė ir sumaišyti su likeriu, degtine bei citrinų sultimis.
Gautą kokteilį supilti į stiklinę, įdėti ledukų ir citrinos žievelės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 50 gramų degtinės
- 1/4 stiklinės vandens
- šiek tiek ledukų
- 15 gramų likerio („Grand Marnier“)
- 28 gramai arbatos (matė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilti verdančiu vandeniu arbatžoles ir uždengus palikti, kad gerai pripliktų.
Nukošti matė ir sumaišyti su likeriu, degtine bei citrinų sultimis.
Gautą kokteilį supilti į stiklinę, įdėti ledukų ir citrinos žievelės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą