• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus pudros
  • 1 ir 1/3 stiklinės cukraus
  • 2.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno (kokosų)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės (kokosų skonio)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 ir 1/4 stiklinės sviesto
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus pudros
  • 1 ir 1/3 stiklinės cukraus
  • 2.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno (kokosų)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės (kokosų skonio)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 ir 1/4 stiklinės sviesto
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirkite kokosų pieną dideliame giliame puode virš vidutinės ugnies.
    Tuomet sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie 25-30 minučių, kartas nuo karto pamaišant.
    Pavirus, nuimkite nuo ugnies ir leiskite visiškai atvėsti.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Sudėkite į 18 keksiukų formelių popierinius puodelius.
    Išmaišykite miltus, kepimo miltelius ir 0,5 šaukštelio druskos.
    Mikseriu išmaišykite 0,75 stiklinės minkšto svieso, berkite cukrų, įmuškite 2 kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
    Tuomet įmaišykite 1,5 šaukštelio vanilės, likusį kiaušinį, pusę miltų, pilkite kokosų pieną, viską gerai išmaišykite ir įmaišykite likusius miltus.
    Sukrėskite tešlą į formeles ir kepkite apie 15-18 min.
    Palikite 10 min. atvėsti.
    Glaistui dideliame dubenyje išmaišykite likusį sviestą iki vientisos minkštos masės.
    Suberkite cukraus pudrą, 0,5 šaukštelio druskos, supilkite grietinėlę, sausoje keptuvėje pakepintas kokoso drožles, 1 šaukštelį vanilės ir išmaišykite iki vientisos masės.
    Gautą masę konditeriniu švirkštu užspauskite ant keksiukų, apibarstykite likusiomis kokoso drožlėmis ir skanaukite.
    Skanaus!

Autorius: Airida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų