Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 0.5 stiklinės acto
- 2 stiklinės raudonojo vyno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 vienetas kiškienos (kiškis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 0.5 stiklinės acto
- 2 stiklinės raudonojo vyno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 vienetas kiškienos (kiškis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą