Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 50 gramų svogūnų (laiškai)
- 400 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 50 gramų svogūnų (laiškai)
- 400 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą