Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 1.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą pasūdytą sultinį ir užvirinkite.
Supjaustykite nuskustas bulves kubeliais, sudėkite į puodą ir virkite tol, kol beveik išvirs.
Sutarkuokite nuskustą morką, sukapokite nuluptą svogūną, pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu ir sudėkite į sriubą.
Kiaušinį gerai išplakite ir atsargiai, maišant, supilkite į sriubą.
Paskaninkite druska bei pipirais ir pavirkite dar keletą minučių.
Į išvirtą sriubą sudėkite susmulkintus krapus ir patiekite.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 1.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą pasūdytą sultinį ir užvirinkite.
Supjaustykite nuskustas bulves kubeliais, sudėkite į puodą ir virkite tol, kol beveik išvirs.
Sutarkuokite nuskustą morką, sukapokite nuluptą svogūną, pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu ir sudėkite į sriubą.
Kiaušinį gerai išplakite ir atsargiai, maišant, supilkite į sriubą.
Paskaninkite druska bei pipirais ir pavirkite dar keletą minučių.
Į išvirtą sriubą sudėkite susmulkintus krapus ir patiekite.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą