Supilkite į puodą pasūdytą sultinį ir užvirinkite. Supjaustykite nuskustas bulves kubeliais, sudėkite į puodą ir virkite tol, kol beveik išvirs. Sutarkuokite nuskustą morką, sukapokite nuluptą svogūną, pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu ir sudėkite į sriubą. Kiaušinį gerai išplakite ir atsargiai, maišant, supilkite į sriubą. Paskaninkite druska bei pipirais ir pavirkite dar keletą minučių. Į išvirtą sriubą sudėkite susmulkintus krapus ir patiekite. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (smulkinti)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
1.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite į puodą pasūdytą sultinį ir užvirinkite. Supjaustykite nuskustas bulves kubeliais, sudėkite į puodą ir virkite tol, kol beveik išvirs. Sutarkuokite nuskustą morką, sukapokite nuluptą svogūną, pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu ir sudėkite į sriubą. Kiaušinį gerai išplakite ir atsargiai, maišant, supilkite į sriubą. Paskaninkite druska bei pipirais ir pavirkite dar keletą minučių. Į išvirtą sriubą sudėkite susmulkintus krapus ir patiekite. Skanaus!