INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek prieskonių (žolelės)
- 200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome ir išmušame, kad gautume delno dydžio gabalėlius. Gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname.
Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis.
Ant kepsnio dedame apkeptų morkų ir svogūnų ir apdengiame sūrio mase.
Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek prieskonių (žolelės)
- 200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome ir išmušame, kad gautume delno dydžio gabalėlius. Gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname.
Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis.
Ant kepsnio dedame apkeptų morkų ir svogūnų ir apdengiame sūrio mase.
Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI