Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek saulėgrąžų (kepintos)
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- 500 gramų kiaulės išpjovos
- 3 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną pasūdyti, ištrinti pipirais.
Šiek tiek apkepti keptuvėje, po to pašauti į 200 laipsnių orkaitę 30 min.
Saulėgrąžas susmulkinti blenderyje su baziliku, įpilti aliejaus, įspausti česnaką, sudėti aitresnio skonio sutarkuotą sūrį.
Iškeptą mėsą ištraukti, supjaustyti gabalais, užpilti saulėgrąžų padažu ir palaikyti aukščiausios temperatūros orkaitėje 10 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek saulėgrąžų (kepintos)
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- 500 gramų kiaulės išpjovos
- 3 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną pasūdyti, ištrinti pipirais.
Šiek tiek apkepti keptuvėje, po to pašauti į 200 laipsnių orkaitę 30 min.
Saulėgrąžas susmulkinti blenderyje su baziliku, įpilti aliejaus, įspausti česnaką, sudėti aitresnio skonio sutarkuotą sūrį.
Iškeptą mėsą ištraukti, supjaustyti gabalais, užpilti saulėgrąžų padažu ir palaikyti aukščiausios temperatūros orkaitėje 10 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą