REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (švieži, arba džiovinti, smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 kilogramas kiaulienos
- 0.5 litro jogurto (natūralus)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite mėsą 2 cm griežinėliais. Sumaišykite marinatui skirtus visus kitus produktus. Mėsą sudėkite į dėžutę su dangčiu, užpilkite marinatu ir uždengtą palikite šaldytuve parai. Retkarčiais mėsą apverskite. Prieš kepdami, nusausinkite mėsos paviršių, įtrinkite druska bei pipirais ir kepkite kepsninėje 10 - 15 min.
INGREDIENTAI:
- 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (švieži, arba džiovinti, smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 kilogramas kiaulienos
- 0.5 litro jogurto (natūralus)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite mėsą 2 cm griežinėliais. Sumaišykite marinatui skirtus visus kitus produktus. Mėsą sudėkite į dėžutę su dangčiu, užpilkite marinatu ir uždengtą palikite šaldytuve parai. Retkarčiais mėsą apverskite. Prieš kepdami, nusausinkite mėsos paviršių, įtrinkite druska bei pipirais ir kepkite kepsninėje 10 - 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą