Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės pomidorų pastos (supjaustyti kubeliais)
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų (raudonieji, smulkinti)
- 1.5 stiklinės vištos filė (kepta/virta, susmulkinta)
- 4 vienetai kiaulės šoninės (karšto rūkymo, kepta, riekelės)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 vienetai tortilijos
- 1 stiklinė sūris (čederio, tarkuotas)
- 4 valgomieji šaukštai padažo (BBQ)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui puikiai tiks virta arba ant grotelių kepta vištiena.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, dėkite tortilijos blyną, apibarstykite jį sūriu, ant vienos tortilijos pusės sudėkite pusę vištienos, šoninės, pomidorų, svogūnų ir viską apšlakstykite BBQ padažu.
Tuomet perlenkite tortiliją pusiau ir išimkite iš keptuvės.
Visa tai pakartokite su antrąją tortilija.
Patiekite supjaustę trikampėliais.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės pomidorų pastos (supjaustyti kubeliais)
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų (raudonieji, smulkinti)
- 1.5 stiklinės vištos filė (kepta/virta, susmulkinta)
- 4 vienetai kiaulės šoninės (karšto rūkymo, kepta, riekelės)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 vienetai tortilijos
- 1 stiklinė sūris (čederio, tarkuotas)
- 4 valgomieji šaukštai padažo (BBQ)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui puikiai tiks virta arba ant grotelių kepta vištiena.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, dėkite tortilijos blyną, apibarstykite jį sūriu, ant vienos tortilijos pusės sudėkite pusę vištienos, šoninės, pomidorų, svogūnų ir viską apšlakstykite BBQ padažu.
Tuomet perlenkite tortiliją pusiau ir išimkite iš keptuvės.
Visa tai pakartokite su antrąją tortilija.
Patiekite supjaustę trikampėliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą