Vištų kulšeles įtriname marintu ir marinuojame apie 12 valandų. O marinatas - aliejus sumaišytas su sojos padažu, druska, pipirais.
Vištienos kulšeles pavoliojame sezamo sėklose ir kepame grilyje arba orkaitėje. Jei kepsite orkaitėje, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (pagal Celsijų) ir kepkite apie 1 valandą.
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1.5 kilogramo vištienos kulšelių
3 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų kulšeles įtriname marintu ir marinuojame apie 12 valandų. O marinatas - aliejus sumaišytas su sojos padažu, druska, pipirais.
Vištienos kulšeles pavoliojame sezamo sėklose ir kepame grilyje arba orkaitėje. Jei kepsite orkaitėje, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (pagal Celsijų) ir kepkite apie 1 valandą.