Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė krienų (tarkuoti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 4 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas seliavų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų