REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių (didelių)
  • šiek tiek prieskonių (su prieskoninėmis žolelėmis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 300 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių (didelių)
  • šiek tiek prieskonių (su prieskoninėmis žolelėmis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 300 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupkite , perpjaukite per vidurį ir išskobkite vidų. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, prieskoniais, smulkintu svogūnu, pasūdykite.
  2. Išskobtas bulvių puseles pabarstykite bulvių prieskoniais su žolelėmis ir paruoštu mėsos įdaru prikimškite bulvių puseles.
  3. Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 40 min. Prieš kepant įdarytas bulves pridenkite jas folija.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų