• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų salierų
  • 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2.5 valgomojo šaukšto džiūvesėlių
  • 1/3 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų