Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių (švieži)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek rozmarino (šviežias)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • 10 vienetų langustų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
    Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą.
    Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome.
    Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus.
    Skanaus.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių (švieži)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek rozmarino (šviežias)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • 10 vienetų langustų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
    Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą.
    Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome.
    Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų