Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek čiobrelių (švieži)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- šiek tiek rozmarino (šviežias)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos (jūros)
- 10 vienetų langustų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą.
Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome.
Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek čiobrelių (švieži)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- šiek tiek rozmarino (šviežias)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos (jūros)
- 10 vienetų langustų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą.
Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome.
Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą