Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 vienetai svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 3 vienetai kiaušinių
- 750 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 250 mililitrų vandens (+ 1 v. š.)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 4 vienetai grybų (pvz., Šampinjonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai užvirinkite 250 ml vandens, sudėkite sviestą, aliejų druską.
Kai sviestas ištirps, po truputį berkite 250 g miltų ir pastoviai maišykite šaukštu arba mentele. Maišyti reikia tol, kol tešla susisuks į gumulą aplink jūsų šaukštą.
Gautą masę palikite atvėsti.
Kai atvės, įmuškite po 1 kiaušinį į tešlą ir gerai išsukite.
Vėliau suberkite likusius miltus (tiesiog žiūrėkite pagal tešlą, kad būtų minkšta ir elastinga).
Palikite tešlą „pailsėti“ apie 20-30 min. Beje tešlą galite palikti ir kitai dienai - tokiu atveju ji būna dar skanesnė.
Įdarui į faršą įdėkite 1 susmulkintą svogūną, įberkite prieskonių, įpilkite šaukštą vandens
Iškočiokite tešlą ir formuokite koldūnus.
Suformuotus koldūnus apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Padažui apkepinkite grybus ir 1 susmulkintą svogūną, užpilkite su krakmolu bei prieskoniais suplaktu pienu ir pavirkite, kol padažas sutirštėja.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 vienetai svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 3 vienetai kiaušinių
- 750 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 250 mililitrų vandens (+ 1 v. š.)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 4 vienetai grybų (pvz., Šampinjonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai užvirinkite 250 ml vandens, sudėkite sviestą, aliejų druską.
Kai sviestas ištirps, po truputį berkite 250 g miltų ir pastoviai maišykite šaukštu arba mentele. Maišyti reikia tol, kol tešla susisuks į gumulą aplink jūsų šaukštą.
Gautą masę palikite atvėsti.
Kai atvės, įmuškite po 1 kiaušinį į tešlą ir gerai išsukite.
Vėliau suberkite likusius miltus (tiesiog žiūrėkite pagal tešlą, kad būtų minkšta ir elastinga).
Palikite tešlą „pailsėti“ apie 20-30 min. Beje tešlą galite palikti ir kitai dienai - tokiu atveju ji būna dar skanesnė.
Įdarui į faršą įdėkite 1 susmulkintą svogūną, įberkite prieskonių, įpilkite šaukštą vandens
Iškočiokite tešlą ir formuokite koldūnus.
Suformuotus koldūnus apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Padažui apkepinkite grybus ir 1 susmulkintą svogūną, užpilkite su krakmolu bei prieskoniais suplaktu pienu ir pavirkite, kol padažas sutirštėja.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą