INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- 2 vienetai kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinpipirių
- 800 gramų tilapijos
- šiek tiek rozmarino
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tilapijų filė supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį, pabarstome druska, cirtinpipiriais, SANTA MARIA rozmarinu, sutarkuojame česnaką ir palaistome citrinos sultimis. Paliekame kelioms valandoms.
Išplakame kiaušinius, į lėkštę įpilame miltų ir kiekvieną žuvies gabaliuką voliojame miltuose ir kiaušinyje. Kepame į keptuvę alyvuogių aliejų ir įkaitusiame aliejuje apkepame žuvies gabaliukus iš abiejų pusių.
Skanaus
Autorius: Jelena
REKLAMA