Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 800 gramų tilapijos
  • šiek tiek rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 800 gramų tilapijos
  • šiek tiek rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tilapijų filė supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį, pabarstome druska, cirtinpipiriais, SANTA MARIA rozmarinu, sutarkuojame česnaką ir palaistome citrinos sultimis. Paliekame kelioms valandoms.
    Išplakame kiaušinius, į lėkštę įpilame miltų ir kiekvieną žuvies gabaliuką voliojame miltuose ir kiaušinyje. Kepame į keptuvę alyvuogių aliejų ir įkaitusiame aliejuje apkepame žuvies gabaliukus iš abiejų pusių.
    Skanaus

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų