INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
 - 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
 - 1 vienetas vištiena
 - 50 gramų pomidorų padažo
 - šiek tiek druskos
 - 40 gramų sviesto
 - 0.5 stiklinės grietinės
 - 30 gramų razinų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
 
REKLAMA
 
  
