Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek kadagio uogų
  • 2 vienetai kurapkų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėtos, nuplautos ir nusausintos kurapkos įtrinamos prieskoniais su druska (kmynai sugrūdami). Įvyniojamos į plonai supjaustytus lašiniukus, aprišamos siūlais, sudedamos į keptuvą, įpilama riebalų ir kepama, palaistant esamu skysčiu, apie 50 min.
    Tiekiamos karštos arba šaltos. Karštos užpilamos iškoštu padažu, kuriame kepė. Prie jų duodama riebaluose keptų bulvyčių, marinuotų vaisių.
    Užkandžiams tiekiamos kurapkos perpjaunamos pusiau, sudedamos į pusdubenį, puošiamos žalumynais, citrinos ar apelsino griežinėliais, galima ir kurapkas po truputį apibarstyti tarkuotomis citrinos ar apelsino žievelėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų