Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 10 vienetų juodos duonos (arba balta, riekės)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite.
Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų.
Duoną sudėkite į lėkštutę, pabarstykite druska, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnaku.
Valgykite vieną ar prie alaus.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 10 vienetų juodos duonos (arba balta, riekės)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite.
Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų.
Duoną sudėkite į lėkštutę, pabarstykite druska, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnaku.
Valgykite vieną ar prie alaus.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą