Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek druskos
- šiek tiek avienos (širdys kumsčio dydžio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautūsi kepsneliai ir kepti ant grilinės. Prieš tai galite pasūdyti.
Tinka su salotom, ryžiais.
Pastabos:
Jei širdys truputį rožinės viduje, tai jau iškepusios. Jeigu viduje pilka - perkepėt.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek druskos
- šiek tiek avienos (širdys kumsčio dydžio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautūsi kepsneliai ir kepti ant grilinės. Prieš tai galite pasūdyti.
Tinka su salotom, ryžiais.
Pastabos:
Jei širdys truputį rožinės viduje, tai jau iškepusios. Jeigu viduje pilka - perkepėt.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą