• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės alaus
  • 200 gramų sūris
  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės alaus
  • 200 gramų sūris
  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais ir pamuškite.
    Kiaulienos kepsnius įtrinkite druska bei pipirais.
    Sutarkuokite sūrį ir dėkite ant kiaulienos kepsnių.
    Tešlai išplakite kiaušinius su alumi, miltais bei druska.
    Panardinkite kepsnius su sūriu į tešlą ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Patiekite šiltus su mėgstamu padažu bei garnyru.
    Aš mėgstu šiuos kepsniu patiekti su grietinėlės bei pievagrybių padažu ir marinuotais agurkėliais bei čili pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų