Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištienos kepenėlių
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 100 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.
Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.
Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištienos kepenėlių
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 100 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.
Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.
Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą