REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 100 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.

    Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.

    Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.

    Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
    Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 100 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.

    Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.

    Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.

    Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
    Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų