Išmirkytas vandenyje vištų kepenėles apkepame su supjaustytais svogūnais, bei prieskoniais. Šparagines pupeles išverdame vandenyje su druska, cukrumi. Po to nukuošiame vandenį, apibarstome sūriu. Kepenėles, virtus makaronus, marinuotus pomidorus suveriame ant medinio iešmo. Patiekiame su pupelėmis. Skanaus
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek pomidorų pastos (marinuoti)
1 vienetas svogūnų
200 gramų vištienos kepenėlių
šiek tiek makaronų
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytas vandenyje vištų kepenėles apkepame su supjaustytais svogūnais, bei prieskoniais. Šparagines pupeles išverdame vandenyje su druska, cukrumi. Po to nukuošiame vandenį, apibarstome sūriu. Kepenėles, virtus makaronus, marinuotus pomidorus suveriame ant medinio iešmo. Patiekiame su pupelėmis. Skanaus