• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek pomidorų pastos (marinuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištienos kepenėlių
  • šiek tiek makaronų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmirkytas vandenyje vištų kepenėles apkepame su supjaustytais svogūnais, bei prieskoniais. Šparagines pupeles išverdame vandenyje su druska, cukrumi. Po to nukuošiame vandenį, apibarstome sūriu. Kepenėles, virtus makaronus, marinuotus pomidorus suveriame ant medinio iešmo. Patiekiame su pupelėmis. Skanaus

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek pomidorų pastos (marinuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištienos kepenėlių
  • šiek tiek makaronų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmirkytas vandenyje vištų kepenėles apkepame su supjaustytais svogūnais, bei prieskoniais. Šparagines pupeles išverdame vandenyje su druska, cukrumi. Po to nukuošiame vandenį, apibarstome sūriu. Kepenėles, virtus makaronus, marinuotus pomidorus suveriame ant medinio iešmo. Patiekiame su pupelėmis. Skanaus

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų