Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek muskato
  • 2 vienetai obuolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų veršienos (kepenėlės)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves pavirti pasūdytame vandenyje 25 min.
    Svogūnus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose.
    Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
    Sutvarkytas kepenėles pabarstyti pipirais, druska ir apvolioti miltuose. Pakepinti svieste.
    Fritiūrinėje arba puode, pilname aliejuje, pakepinti svogūnus ir obuolius.
    Bulves sutrinti, sumaišyti su 2 šaukštais sviesto ir karštu pienu, pasūdyti, paskaninti muskatu.
    Keptas kepenėles patiekti su bulvių piurė, svogūnais ir obuoliais.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek muskato
  • 2 vienetai obuolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų veršienos (kepenėlės)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves pavirti pasūdytame vandenyje 25 min.
    Svogūnus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose.
    Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
    Sutvarkytas kepenėles pabarstyti pipirais, druska ir apvolioti miltuose. Pakepinti svieste.
    Fritiūrinėje arba puode, pilname aliejuje, pakepinti svogūnus ir obuolius.
    Bulves sutrinti, sumaišyti su 2 šaukštais sviesto ir karštu pienu, pasūdyti, paskaninti muskatu.
    Keptas kepenėles patiekti su bulvių piurė, svogūnais ir obuoliais.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų