INGREDIENTAI:
- 50 gramų paprikų
- 50 gramų porų
- 75 gramai sviesto
- 0.5 litro sultinio
- šiek tiek prieskonių
- 50 gramų sparaginių pupelių
- 200 gramų kuskuso
- 50 gramų kumpio (juodasis, šaltai rūkytas Biovela)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sultinį užvirinti, supilti kuskuso kruopas, puodą nukelti nuo ugnies ir palikti 3-4 minutėms išbrinkti.
Įkaitinti keptuvę, išlydyti 50 g sviesto, paskrudinti daržoves, dėti prieskonius.
Į kuskusą dėti gabalėliais smulkintą sviestą ir atsargiai (su šakute) išmaišyti. Viską pilti į keptuvę su skrudintomis daržovėmis, dėti smulkintą kumpį ir išmaišyti. Tiekti su marinuotais pievagrybiais, daržovėmis ar žaliosiomis salotomis. Skanaus!
Autorius: Martynas
REKLAMA