Pasiimam batono riekeles ir užtepame ant jų lydyto sūrelio. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir uždedame ant batono. Uždėję truputėli spustelime, kad kumpis lengvai įsmigtų. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Galų gale užvarviname porą lašų kečupo ir įkišam į orkaitę. Kepame tol, kol lengvai apskrus. Skanaus!
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
25 gramai kiaulienos kumpio
2 vienetai batono (riekės)
25 gramai pieno
šiek tiek kečupo
šiek tiek lydyto sūrio (tepamas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiimam batono riekeles ir užtepame ant jų lydyto sūrelio. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir uždedame ant batono. Uždėję truputėli spustelime, kad kumpis lengvai įsmigtų. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Galų gale užvarviname porą lašų kečupo ir įkišam į orkaitę. Kepame tol, kol lengvai apskrus. Skanaus!