Karpį išvalyti. Galvą virti nedideliame kiekyje vandens pagardinus mėgstamais prieskoniais. Paskui ją išimti ir dėti karpio gabalėlius be kaulų, pagardinti prieskoniais. Pavirus supilti grietinėlę, sukrėsti svieste patroškintą rupiai tarkuotą morką ir dar užvirinti. Supilstyti į indelius ir padėti šaltai, kad sustingtų. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek morkų
1 kilogramas karpių
šiek tiek grietinės
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpį išvalyti. Galvą virti nedideliame kiekyje vandens pagardinus mėgstamais prieskoniais. Paskui ją išimti ir dėti karpio gabalėlius be kaulų, pagardinti prieskoniais. Pavirus supilti grietinėlę, sukrėsti svieste patroškintą rupiai tarkuotą morką ir dar užvirinti. Supilstyti į indelius ir padėti šaltai, kad sustingtų. Skanaus!